Вимкнути синхронізацію даних із Google

Вимикає синхронізацію даних у Google Chrome за допомогою служб синхронізації, розміщених на серверах Google. Користувачі не можуть змінювати цей параметр.

Якщо ввімкнути цей параметр, користувачі не зможуть змінювати чи замінювати його в Google Chrome.

Якщо це правило не налаштовано, користувачі зможуть вибирати, чи використовувати Google Sync.

Щоб повністю вимкнути Google Sync, радимо вимкнути службу Google Sync на консолі адміністратора Google.

Це правило має бути вимкнено, якщо ввімкнено правило RoamingProfileSupportEnabled, оскільки ця функція використовує ті самі можливості на стороні клієнта. У такому випадку служби синхронізації, розміщені на серверах Google, повністю вимикаються.

Supported on: Microsoft Windows 7 і новіших версій

Registry HiveHKEY_LOCAL_MACHINE or HKEY_CURRENT_USER
Registry PathSoftware\Policies\Google\Chrome
Value NameSyncDisabled
Value TypeREG_DWORD
Enabled Value1
Disabled Value0

chrome.admx

Administrative Templates (Computers)

Administrative Templates (Users)